Éves küldött közgyűlést tartott az MNGSZ (2)

2015. május 29-én megtartotta éves küldött közgyűlést a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, ahol a megszokott napirendi pontok mellett, stratégiai együttműködések is születtek, valamint előadások is várták a résztvevőket a Stefánia Palota ovál termében.

Bővebben: Éves küldött közgyűlést tartott az MNGSZ (2)

Mestervacsora képekben - 2015. április 25. Debrecen

 

2015. április 25-én a debreceni Hotel Lyciumban került megrendezésre szövetségünk egyik legnagyobb eseménye a Mestervacsora, melyre 220 vendég utazott az ország minden pontjáról.

 

Bővebben: Mestervacsora képekben - 2015. április 25. Debrecen

Együttműködés az MNGSZ és a Vendéglátóipari Múzem között

 

 

Közös együttműködésben állapodott meg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Ezentúl folyamatosan követni fogjuk a múzeum eseményeit, melyről honlapunkon és hírlevelünkben is tájékoztatást fogunk adni.

 

Az első közös programon már túl is vagyunk, hiszen a tegnapi nappal, 2015. április 29-én elindult a Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ 120 éves jubileumi programsorozata, mely a "Palota Éve" nevet fogja viselni. Az ünnepség és a palota gasztronómiai múltja miatt, szövetségünk és a múzeum létrehozott egy mini gasztro kiállítást, mely egy szeletben betekeintést nyújtott a régmúlt éttermi relikviáira, eszközeire és becsempészte annak hangulatát.

 

Örömmel várjuk a további közös programokat!

Bővebben: Együttműködés az MNGSZ és a Vendéglátóipari Múzem között

Stratégiai együttműködés az új Vendéglátás magazin és az MNGSZ között

 

Újra Vendéglátás magazin – a szakma szolgálatában

A több évtizedes, tekintélyes újság új kiadó, a Turizmus Kft. gondozásába került, amelynek célja, hogy a szakma egésze megtalálja benne a számára érdekes és hasznos információkat.

Ezért kötött a kiadó stratégiai együttműködési megállapodást a legfontosabb szakmai szervezetekkel, így elsők között a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel is.

A napokban megjelenő lap első számát minden MNGSZ tag ingyenesen kapja meg, majd pedig egyedi ajánlatként, 50%-os kedvezménnyel fizethetnek elő a Vendéglátás magazinra, melynek éves előfizetési díja  4.000 Ft + 5 % ÁFA.

Bővebben: Stratégiai együttműködés az új Vendéglátás magazin és az MNGSZ között

Facebook Like

Hírlevél

Kiemelt partnereink