Mestervacsora képekben - 2015. április 25. Debrecen

 

2015. április 25-én a debreceni Hotel Lyciumban került megrendezésre szövetségünk egyik legnagyobb eseménye a Mestervacsora, melyre 220 vendég utazott az ország minden pontjáról.

 

Bővebben: Mestervacsora képekben - 2015. április 25. Debrecen

Stratégiai együttműködés az új Vendéglátás magazin és az MNGSZ között

 

Újra Vendéglátás magazin – a szakma szolgálatában

A több évtizedes, tekintélyes újság új kiadó, a Turizmus Kft. gondozásába került, amelynek célja, hogy a szakma egésze megtalálja benne a számára érdekes és hasznos információkat.

Ezért kötött a kiadó stratégiai együttműködési megállapodást a legfontosabb szakmai szervezetekkel, így elsők között a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel is.

A napokban megjelenő lap első számát minden MNGSZ tag ingyenesen kapja meg, majd pedig egyedi ajánlatként, 50%-os kedvezménnyel fizethetnek elő a Vendéglátás magazinra, melynek éves előfizetési díja  4.000 Ft + 5 % ÁFA.

Bővebben: Stratégiai együttműködés az új Vendéglátás magazin és az MNGSZ között

Együttműködés az MNGSZ és a Vendéglátóipari Múzem között

 

 

Közös együttműködésben állapodott meg a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Ezentúl folyamatosan követni fogjuk a múzeum eseményeit, melyről honlapunkon és hírlevelünkben is tájékoztatást fogunk adni.

 

Az első közös programon már túl is vagyunk, hiszen a tegnapi nappal, 2015. április 29-én elindult a Stefánia Palota és Honvéd Kulturális Központ 120 éves jubileumi programsorozata, mely a "Palota Éve" nevet fogja viselni. Az ünnepség és a palota gasztronómiai múltja miatt, szövetségünk és a múzeum létrehozott egy mini gasztro kiállítást, mely egy szeletben betekeintést nyújtott a régmúlt éttermi relikviáira, eszközeire és becsempészte annak hangulatát.

 

Örömmel várjuk a további közös programokat!

Bővebben: Együttműködés az MNGSZ és a Vendéglátóipari Múzem között

Együttműködés a NEK-kel és az Oldalas Magazinnal

 

Nem sokkal ezelőtt egymüttműködést írt alá Krivács András elnök és Asztalos István az Oldalas Magazin és a Nemzeti Együttműködés Kalaszter vezetője.

 

Ennek köszönhetően, a szombati decbreceni Mestervacsorán már mint partnerek üdvözölhették egymást. Hiszünk az összefogás erejában, örömmel várjuk az együttműködést.

 

 

 

ÉDEN projekt (Kiváló Európai Desztinációk)

Együttműködés a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség között.

 

A Magyar Turizmus Zrt. az EDEN projekt hazai lebonyolítója 2015-ben ismét meghirdette pályázatát hazai desztinációk részére, akik természeti, kulturális és szellemi értékeikkel ki szeretnének tűnni nem csak hazánkban, de Európan is.

 

A Magyar Turizmus Zrt. képviseletében dr. Faragó Péter vezérigazgató egyben felkérte Szövetségünket a projektben való szakmai együttműködésre, melyet nagy örömmel vállaltunk el, hiszen annyi gyöngyszem található még kis hazánkban. Ebben az évben "Magyarország legízletesebb vendégváró úti célját" keresik.

A 2015-ben induló téma a helyi gasztronómiára épülő turizmus, a projekt címe: ,,Egy csipet Magyarország". A projekt konkrét célja, hogy kiválasztásra kerüljön egy európai szinten is versenyképes desztináció, amely a már legalább két éve létező, saját helyi gasztronómiájára alapozott speciális turisztikai kínálatával elnyerheti a „Magyarország legízletesebb vendégváró úti célja" címet.

Bővebben: ÉDEN projekt (Kiváló Európai Desztinációk) 

 

Facebook Like

Hírlevél

Kiemelt partnereink