Simonka György és Dankó Béla is az árvíznél

Az árvízi védekezés egyik kritikus pontjánál, Pilismarótnál látogatta meg Simonka György országgyűlési képviselő a Békés Megyei Körös Mentőcsoportot.

A Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Elnökével, Ambrus Györggyel 400 húspogácsás szendvicset vitt a mentésben résztvevőknek, és kiosztotta Moka Eszter járási hivatalvezetővel. A helyszínen Tóth Tiborral és Béni Attilával, az alakulat irányítóival járták be a veszélyeztetett területet.

— Ha itt nem lesz nagy a veszély, vezénylik őket a Duna alsóbb szakaszára. Nagyon elszántak, nem is látszik rajtuk, hogy napok óta alig pihentek — nyilatkozta a politikus.

Dankó Béla Békés megyei országgyűlési képviselő, Kondoros polgármestere is segíti az árvíz elleni védekezést Komárom-Esztergom megyében, Neszmélyben. A politikus robbanómotoros búvárszivattyút és élelmiszer-adományokat vitt a védekezőknek.

Az élelmiszer-adományokat Békés megyei kiemelkedő cégek ajánlották fel, a Galllicoop Zrt., a Szarvasi Mozzarella Kft. és a Hungarofood 2009. Kft, míg Kondoros Nagyközség a búvárszivattyú használatba adásával segíti a védekezőket.

XI. Gál Sándor Emlékverseny

Ismét Debreceni Pulykanapok

Kulturális és Kulináris Fesztivál

VERSENYFELHÍVÁS
2013. Június 08.
XI. Gál Sándor Gasztronómiai Emlékverseny

Tisztelt kollégák, tanulók, leendő versenyzők!

 A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Debrecen és Környéke Regionális Szervezete, a Hajdúsági Gasztronómiai Klub, a Debreceni Pulykanapok rendezvény szervezői 2013-ben is, Immár XI. alkalommal rendezik meg a

Gál Sándor Gasztronómiai Emlékversenyt

Bővebben: XI. Gál Sándor Emlékverseny

Világbajnok Chefek Éjszakája

2013. május 24.


Újra összeáll a nagy csapat: Breitenbach Rezső, Breitenbach Attila, Mile József, Rédai Attila és Gonda Attila többszörös olimpiai, Európa bajnoki és világbajnoki aranyérmes chefek. E találkozásnak ad helyet a Hotel Lycium**** Átrium étterme 2013. május 24-én 18.30 órai kezdettel egy különleges vacsoraest erejéig, ahol az öt világbajnok által összeállított exkluzív menüt kóstolhatják meg a házigazda Balogh Károly chef közreműködésével.

 

Facebook Like

Hírlevél

Kiemelt partnereink